Kjer je dim, je tudi ogenj: 7 znakov, da vas bo kmalu zasnubil

Kjer je dim, je tudi ogenj: 7 znakov, da vas bo kmalu zasnubil

Že nekaj časa sta par in stvari med vama potekajo tako, kot morajo. Povsem normalno je, da se začenjate spraševati, ali se vaš dragi pripravlja na to, da vas bo zasnubil. Morda ste že zelo neučakani, vendar so izkušnje drugih parov pokazale, da je najbolje ne domnevati preveč in enostavno počakati, da se zgodi – sicer ste lahko na koncu razočarani.

Med čakanjem, da bo iz ust vašega dragega prišlo tisto vprašanje, morda analizirate vsak njegov gib, da bi ugotovili, ali že tečejo priprave na zaroko. Čeprav nihče ne more napovedati, kdaj vas bo zaprosil za roko, pa obstaja sedem znakov, ki kažejo na to, da se bo snubitev zgodila vsak čas!

1. Nenadoma se zanima za vaš nakit

Vašega dragega verjetno nikoli ni posebej zanimalo, kakšne prstane nosite, a se je to čez noč spremenilo. Kar naenkrat ga zanima dobesedno vse: kateri stil vam je pri srcu, ali vam nekateri prstani stojijo bolje od drugih in seveda – katero velikost nosite. Ni bolj izdajalskega znaka, kot je ta!

2. Začel je paziti na denar

Kar naenkrat ga zanima, kam gre vsak cent. Vir: thelist.com

Kar naenkrat ga zanima, kam gre vsak cent. Vir: thelist.com

Ste v zadnjem času opazili, da vaš partner pazi na vsak evro? Ko predlagate večerjo v dvoje v vajini najljubši restavraciji, on predlaga, da bi večer raje preživela doma. Če je očitno, da se njegov pujsek za varčevanje polni, morda obstaja konkreten razlog za to. Kdor še ne ve: zaročni prstani (poglejte trende za leto 2017) so lahko dragi in tega se še kako zaveda vaš izbranec. Poleg tega tudi poroka zahteva precejšen finančni vložek.

3. Začel se je pogovarjati z vašimi družinskimi člani in prijatelji

Vsak si želi, da bi bila njegova boljša polovica v dobrih odnosih z njegovimi najbližjimi. Ko pa opazite, da si je vaš dragi kar naenkrat začel izmenjevati klice in sporočila z vami ljubimi osebami, vendar o tem nihče ne govori, obstaja zelo velika možnost, da se z njimi pogovarja o poroki z vami. Natančneje, prosi jih za pomoč in nasvete v zvezi s snubitvijo!

4. Manj se druži s svojimi prijatelji

Ves svoj prosti čas je začel preživljati z vami. Vir: thelist.com

Ves svoj prosti čas je začel preživljati z vami. Vir: thelist.com

Do sedaj se je redno družil s prijatelji: vsako sredo so šli na pijačo, vsak petek pa skupaj igrali košarko. Če se vam zdi, da je ta skupna druženja v zadnjem času začel zapostavljati in raje ostaja doma z vami, je to morda zato, ker se pripravlja na vajino skupno življenje.

5. Ko govori o prihodnosti, uporablja besedo »midva«

Dobro prisluhnite besedam, ki jih uporablja, ko razkriva svoje načrte – ne glede na to, ali govori o nakupu novega avtomobila ali o tem, da bo prepotoval svet. Ali njegovi načrti vključujejo samo njega ali je kar naenkrat začel uporabljati dvojino? Če ste opazili ta majhen premik v njegovem govoru, to definitivno izdaja, da vas je vključil v svoje načrte in se pripravlja na skupno prihodnost.

6. Sprašuje vas o otrocih

Veliko parov se v začetku ne želi prenagliti in se izogiba vprašanju otrok, da ne bi preplašili partnerja. Ko pa partner začne načenjati to vprašanje in želi vedeti, ali si želite otroke, je to znak, da je stvar vzel resno! Otroci veljajo za eno najpomembnejših tem, ki jih je treba obdelati pred zaroko.

7. Nimate več vstopa v vsak del hiše

Pred vami nekaj skriva. Je to zaročni prstan? Vir: thelist.com

Pred vami nekaj skriva. Je to zaročni prstan? Vir: thelist.com

Je njegov predal kar naenkrat zaklenjen? Vas je prosil, da ne odpirate omare v sobi za goste njegovih staršev? Očitno je, da se zelo trudi, da bi pred vami skril dejstvo, da se tam nahaja nekaj, kar želi skriti pred vami. Seveda bi lahko skrival karkoli, zato se ne takoj zanašati na to, da načrtuje zaroko. Če vaša boljša polovica do sedaj ni bila prav nič skrivnostna, a se je to spremenilo, pa je zelo možno, da skuša skriti zaročni prstan!

Pripravila: Tanja Žuvela

Uvodna fotografija. The List